Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: metropolitan_97

У Києві трамвай зійшов з рейок на кінцевій зупинці – станції метро «Позняки». Також транспорт зачепив кіоски місцевого ринку, які знаходилися близько до колій. Внаслідок інциденту госпіталізували одного постраждалого.

Фото: Telegram-канал ГО «Пасажири Києва»

Тимчасовий в.о. голови Дарницької РДА заявив, що попередньо причиною аварії є МАФи, які заважають вільному руху трамвайних вагонів на цій ділянці. Очільник райадміністрації пообіцяв ініціювати вивчення законності розміщення МАФів та їхній подальший демонтаж. Адже ці кіоски також ускладнюють прохід містян до метро під час сигналу повітряної тривоги.

Фото: Микола Калашник

У «Київпастрансі» повідомили, що на місце аварії відразу були направлені фахівці підприємства. Пізніше рух трамваїв було відновлено з відхиленням графіка.

Нещодавно «Хмарочос» розповідав історію про київський трамвай, який пошкодив неправильно запарковане авто на Подолі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button