Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 60 днів. За цей час ми опублікували 24498 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Один із найбільших українських туроператорів Join UP! відкрив перше агентство по програмі франчайзингу у Польщі. Офіс працюватиме у Катовіце і стане 100 у франчайзинговій мережі туроператора.

У 2022 році бренд Join UP! вийшов на польський ринок як туроператор і почав співпрацювати з місцевими турагентами. Відкриття франчайзингового агентства стало наступним кроком посилення туристичного бренду на ринку.

Розвиток франчайзингової мережі є одним зі стратегічних векторів діяльності бренду. Цей напрямок Join UP! стартував понад 10 років тому, і станом на березень 2024 року мережа нараховує 100 туристичних агентств. З них 33 агентства відкрилися після початку повномасштабного вторгнення.

На додачу до повного супроводу по франшизі, який надає бренд, запроваджуються також нові формати співпраці для залучення нових партнерів. Марина Дайнеко, керівниця відділу розвитку продажів Join UP!, пояснює: «На жаль, з початком повномасштабної війни кілька десятків франчайзингових агентств нашої мережі закрилися через окупацію, руйнування тощо. Кардинально змінилася логістика подорожей з України. Тож для збереження українського туристичного сектору у таких складних умовах вкрай важливо підтримувати і об’єднувати ринок. Для цього ми започаткували програму «Долучайся до українського» зі спрощеними умовами вступу до мережі Join UP! для агентів, що мають досвід роботи».

Сьогодні бренд Join UP! представлений на восьми ринках. Протягом 2022 року компанії бренду з’явилися в Естонії, Латвії, Литві, Казахстані, Польщі та Румунії. Зміцнилися позиції на ринку Молдови, де Join UP!™ представлений уже кілька років. У планах на цей рік — вихід на ринки Чехії та Словаччини як туроператора.  

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button