Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Заклад знаходиться біля парку Тараса Шевченка на розі вулиць Володимирської та Петра Скоропадського в пам’ятці архітектури, відомою за назвою «Будинок Мороза».

Дизайн розробляла працювала студія дизайну I’m Design. Для команди важливим було зберегти ідентичність приміщення та будинку. В інтер’єрі залишилася оригінальна підлога та елементи стін, а на фасаді видно написи від закладів, що були тут у минулому столітті. Гості можуть розміститися на першому поверсі. Тут же – велика піч для піци та бар, тож відвідувачі зможуть бачити як готують їхнє замовлення. Великі вікна закладу відчиняються та створюють відчуття літньої тераси у приміщенні. У цокольному поверсі розміститься лекторій який можна буде орендувати для різних заходів.

Меню кафе різноманітне, тут можна знайти популярні європейські і українські страви. Сніданки подаватимуться протягом всього дня.

Меню розробляв бренд-шеф Влад Ястремський, а смаки піци створив уже добре знайомий киянам Ілля Сьомін.

Адреса: Петра Скоропадського 11/61
Графік роботи: пн-нд 09:00-22:00

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button