Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/ukrdim

Виставка «Алла Горська. Боривітер», що триває в Києві, викликала широкий суспільний резонанс, тож останні п’ять днів її роботи вирішили перетворити на фестиваль.

На рестроспективній виставці, присвяченій монументалістці та шістдесятниці Аллі Горській, зібрали понад 100 творів живопису, графіки, ескізів монументальних робіт, а також архівні матеріали.

Фото: facebook.com/ukrdim

«До нашого проєкту долучились митці та дослідники, з чиїх ідей та ініціатив просто під час виставки народився фестиваль “Борифест”!» — пише кураторка Олена Грозовська.

Під час фестивалю щовечора — з середи 24 квітня до неділі 28 квітня — в Українському Домі відбуватимуться різноманітні події:

  • тематичні екскурсії від кураторів проєкту,
  • камерна опера від ГогольFest і ЦСМ «Дах»,
  • перформанс від хореографині Кристини Шишкарьової,
  • виступ камерного хору «Київ», диригент Микола Гобдич,
  • фортепіанний концерт композитора й саундартиста Олексія Шмурака,
  • публічні інтервʼю з письменницею Оксаною Забужко та художницею Оленою Зарецькою, очільницею Фонду Алли Горської та Віктора Зарецького, онукою Алли Горської.
Фото: facebook.com/ukrdim

Докладну програму й умови відвідання фестивалю «Борифест» мають опублікувати цього тижня на сторінках Українського дому та самої події.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button