Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Російська армія завдала трьох ракетних ударів майже по центру Чернігова. За останніми даними ДСНС, 13 людей загинуло, понад 60 постраждали, зокрема дві дитини.

Під завалами перебувають люди, тривають пошуково-рятувальні роботи.

Чернігівський обласний центр крові закликав донорів здавати кров через наслідки обстрілу.

У частині міста зникло світло.

У МОЗ повідомляють, що пошкоджено будівлю лікарні, там обійшлося без постраждалих. Також у міністерстві опублікували відео з приміщеннями закладу у перші хвилини після ударів.

Є люди, які лишилися без житла, у міськраді вирішують, де їх розселити. Працівники ЖЕКів почали здійснювати обхід квартир у радіусі ракетних ударів, аби визначити потребу в будівельних матеріалах. 

«Цього не було б, якби Україна отримала достатньо засобів ППО та якби рішучість світу в протидії російському терору теж була достатньою», — заявив президент Володимир Зеленський.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button