Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23507 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Перша і єдина в Україні навчальна платформа для екостартапів Greencubator.Academy оголошує новий набір на курс «Зелені стартапи: шлях прогресу».

Унікальний курс безкоштовний, українською мовою і доступний з будь-якої точки світу. Він розрахований на екоінноваторів та екоактивістів, які мають власну зелену ідею та мріють перетворити її на дружній до довкілля бізнес.

Навчаючись, студенти дослідять свого клієнта, розроблять чи вдосконалять свій продукт або технологію і складуть реалістичний бізнес-план, з яким можна буде розпочати своє зелене підприємництво. А випускники Академії отримають доступ до мережі потенційних бізнес-партнерів, міжнародних грантових програм та інвесторів, і стануть частиною цілої екосистеми зелених стартапів, яку вже 15 років підтримує Greencubator.

Розповідає Валерія Мосієнко, менеджерка проєкту та кураторка освітньої платформи Greencubator.Academy: «За 3 роки в Greencubator я побачила багато майбутніх засновників зелених стартапів, що горять своєю ідеєю і бажанням розв’язати екологічні проблеми, і якими я щоразу надихаюсь. Своєю наполегливою працею і впертим бажанням змінити майбутнє нашої планети, ці засновники створюють продукти й послуги, що захоплюють серця клієнтів не лише в Україні, а й по всій Європі.

Курс: “Зелені стартапи: шлях прогресу” – це можливість пройти шлях від дослідження проблеми та можливостей для її вирішення до знайомства зі своїми клієнтами, що допоможе на ранній стадії зробити твою ідею успішною. У нашій країні неймовірна кількість талантів з практичними ідеями, яких я з нетерпінням чекаю на курсі цього року. Мрію побачити як створюються світові приклади клінтеку в Україні!»

Щоб стати студентом Greencubator.Academy, потрібно зареєструватися на платформі до третього травня й обрати там курс «Зелені стартапи: шлях прогресу».

З чого складається курс

Курс «Зелені стартапи: шлях прогресу» складено з відкритої та закритої частин. Відкрита частина доступна для всіх. У ній йдеться про екологічний вплив, який створюватиме стартап своїм продуктом, технологією чи інновацією, про ролі засновників, інструменти для запуску зеленого бізнесу, сегментацію ринку та вибір свого стартового сегмента.

Студенти, які успішно пройдуть перший етап навчання, отримають доступ до закритої частини курсу. Вона охопить теми бізнесу припущення, дослідження клієнта, lean canva та огляд теорії робіт. Окрім того, на студентів чекатимуть консультації з експертами з маркетингу та брендингу, фінансів для стартапів, юридичних та інших питань, важливих для запуску зеленого стартапу. Як бонус, випускники отримають безкоштовний доступ до онлайн-сервісів, необхідних для бізнес-діяльності.

Про навчальну платформу та організатора

Платформа Greencubator.Academy покликана допомагати українським клінтек-інноваторам розкрити свої підприємницькі таланти й зробити перший крок у прибутковий бізнес. Вона концентрує найкращі світові практики стартапобудування і значний досвід навчання та акселерації зелених бізнесів. Greencubator.Academy дала імпульс таким новим сталим бізнесам як Rekava, SOLAR PLEX чи FlushWave.

Greencubator.Academy – програма акселератора для зелених стартапів Greencubator, який навчає, запалює і поєднує клінтек-таланти, відкриваючи можливості для розвитку бізнесу й отримання інвестицій. Greencubator – національний провайдер в Україні конкурсу зелених стартапів Climate Launchpad, проєктний менеджер гранту ЄБРР і ЄС «Кліматичні Інноваційні Ваучери» і видавець книги «Місто стартапів» від StartupAmsterdam українською.

***

Greencubator.Academy створена за підтримки Green for Growth Fund та фінансового сприяння Європейського Союзу в рамках ініціативи EU4Energy. Зміст навчальної платформи є виключною відповідальністю Greencubator і жодним чином не може відображати офіційну думку Європейського Союзу.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button