Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Україні з’явився застосунок для комплексного догляду за домашніми тваринами. Bubibo став першим українським pet-tech продуктом, що пропонує відеоуроки для навчання та розвитку, QR-адресник і онлайн-запис до ветеринара.

Як пояснила pet-експертка Наталія Поліванчук, застосунок працює як повноцінний суперасистент у догляді за своїми домашніми улюбленцями. Зокрема, Bubibo пропонує:

  • in-app тренування, створені за участю експертних кінологів;
  • можливість записатися до ветеринарів і грумерів;
  • QR-адресник, що допоможе знайти тваринку, якщо вона загубилася.

Наразі послуга онлайн-запису доступна лише у Києві, але незабаром планується розширення на інші міста України.

Сервіс з пошуку тварин працює таким чином: тут можна зареєструвати адресник з QR-кодом, де вказані контакти власника. Відсканувавши код будь-хто отримає доступ до необхідної інформації, щоб повернути улюбленця додому. А власник моментально отримає сповіщення про геолокацію тваринки.

Одним із засновників Bubibo є кофаундер першої в Україні електронної медичної системи Helsi. За його словами, застосунок створювали з використанням технологій і досвіду розробки Helsi. Команда прагнула зробити ветеринарну медицину такою ж доступною та зручною, як і людську.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button