Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: ініціатива «Поділись теплом Великодня»

Ініціатива «Поділись теплом Великодня» закликає підвісити (оплатити) паску для цивільних, що живуть на прифронтових територіях.

Ініціативу запустили Євген Клопотенко, бренд «Духмяна Хата» та інклюзивна пекарня Good Bread.

Одна 220-грамова паска коштує 220 гривень. Напередодні Великодня команда волонтерів відвезе всі підвішені паски людям, які живуть недалеко від зон бойових дій.

У прифронтових зонах лишаються близько півмільйона українців. У громадах, які постійно перебувають під обстрілами, часто бракує необхідних продуктів для святкових страв.

“Паска — це невід’ємний символ Великодня. У наші часи це ще й символ стійкості, єднання, підтримки. Кожна спечена нами паска у рамках ініціативи — це прояв любові та турботи стосовно людей, які вимушено опинилися у скруті через російське вторгнення», — зазначають ініціатори проєкту. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button