Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23635 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Marjan Blan / Unsplash

Компанія McDonald’s готує оновлення ресторану на Вокзальній площі в Києві, повідомив директор із розвитку мережі в Україні Віталій Стефурак в інтерв’ю Інтерфакс-Україна.

Зараз у цьому районі є три заклади «МакДональдс» — один навпроти Центрального вокзалу та два навпроти Південного.

Представник компанії зазначив, що в низці великих міст — Київ, Дніпро, Одеса — заклади мережі розташовані поруч із залізничними вокзалами. Тож «МакДональдс» хочуть відкрити й біля вокзалу Львова.

«Ми розглядаємо нові можливості розташування поблизу ключових вокзалів. Насамперед нас цікавить Львівський вокзал, однак це поки що лише напрям роботи, над яким працюємо», — сказав Стефурак.

До повномасштабного російського вторгнення мережа «МакДональдсів» в Україні налічувала 109 ресторанів у 24 містах. Закриті з початком великої війни заклади почали поступово відкривати від вересня 2022-го. Наразі в Україні працює 101 ресторан.

За минулий рік чистий прибуток McDonald’s склав 1,29 мільярда гривень проти збитку в два мільярди у перший рік великої війни.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button