Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23635 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Oles Oliinyk / alltransua.com

Добігає кінця підписання вже сьомої петиції за скасування зупинки комунального транспорту під час повітряних тривог. За п’ять днів до завершення залишилося зібрати 500 підписів. Петицію можна підписати на сайті Київради або в застосунку Київ Цифровий.

«Із жодного питання у Києві не було такої кількості успішних петицій, але влада столиці це питання ігнорує, прикриваючись військовими і нібито турботою про безпеку людей, — наголошує ГО «Пасажири Києва». — Але ми чудово пам’ятаємо, як Кличко обмовився, що це робиться виключно, щоб не нести відповідальність».

Рішення про зупинку транспорту діє в Києві вже 21 місяць, від серпня 2022 року. За цей час повітряні тривоги в місті тривали загалом понад 430 годин.

Але за підрахунками «Пасажирів Києва», загальний час транспортних зупинок склав приблизно 1300 годин, — адже крім власне тривалості тривоги ще одну-дві години потрібно, щоб відновити роботу та стати у розклад. У КМДА, втім, запевняють, що транспорт відновлює рух вже за десять хвилин після відбою.

Більшість міст скасували рішення про зупинку транспорту. Продовжують це робити лише Київ, Івано-Франківськ та Хмельницький.

ДСНС не вимагає від міст зупиняти громадський транспорт під час повітряних тривог. 

Коментарі:

    KGB :

    Тю! Ви надієтеся,що ваш мер вас послухає??? Та срати він хотів на вас ваші петиції! Вибрали ідіота в мери? Тепер цілуйте його в жопу,а він сміятися буде з вас.

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button