Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23636 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Paska Club – це маркет від кафе «Марія», Leilia Bakery, Hey Guide та Mutabor Flower Service, на якому четвертого травня на одній терасі обʼєднаються шість київських пекарень.

Серед учасників є Leilia Bakery, Bakehouse, Honey, Milk Bar, Spelta та Сто років тому вперед. Кожний заклад представить свої паски, панеттоне, коломба та інший великодній асортимент. Також на маркеті можна буде придбати великодній декор від проєкту Hey Guide: плетені кошики, наліпки на великодні яйця, пташки із соломи, серветки, скатертини та доріжки до великоднього столу. А кафе «Марія» готуватиме спешл меню у форматі вуличної їжі (балик-екмек, пілав та хумус), а за вино відповідатиме Sabotage Wine.

Підготовку до Великодня українські пекарні розпочинають за пів року, а деякі й за рік. Визначаються з асортиментом великодньої випічки, роблять серію пропрацювань та дегустацій, замовляють пакування, починають приймати передзамовлення. У кожної пекарні своя система та свій цикл. Тому виникла ідея великоднього локального маркету, на якому буде показано якою важливою і цінною є праця пекарів та пекарень напередодні Великодня. 

Захід відбудеться четвертого травня з 10:00 до 18:00 на терасі кафе Марія (вул. Павлівська, 26/41).

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button