Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Стрийський парк у Львові. Фото: lviv.travel

У Львові затвердили новий порядок догляду за озелененням. Зокрема, у ньому роз’яснюються норми щодо обрізки дерев, покосу трави, захисту дерев на будівельних майданчиках та утримання цінних великовікових насаджень.

Оновлений порядок доповнює чинні правила, що сприятиме якіснішому догляду за рослинами та окреслить юридичну площину для цієї діяльності. Адже українське законодавство, за твердженням керівниці Управління екології та природних ресурсів Львова, не має чітких вимог щодо утримання зелених насаджень. Але нові правила сформовані з урахуванням європейських стандартів.

Відповідно до нового порядку, з квітня по жовтень у місті проводитимуть значно менше покосів трави. Окремо в документі описаний догляд за міськими квітниками та живоплотами. А також завтерджується зменшення кількості однорічних рослин на противагу багаторічним.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button