Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/waone.interesnikazki

Київський художник-мураліст Володимир Манжос, відомий як WaOne Interesni Kazki, створив оформлення вітрин для магазину бренду Hermès в аеропорту Кансай у японській Осаці.

Робота над оформленням тривала 14 місяців у дистанційному форматі. Hermès обрали 15-20 образів з творчості художника, розповів він DTF Magazine.

Фото: facebook.com/waone.interesnikazki

В основу лягла ідея дуальності: одне з вікон магазину спрямоване на Південь, інше — на Північ. Тож одна вітрина присвячена Світлу та Дню, інша — Темряві й Ночі.

На відміну від площинних муралів, ці роботи є тривимірними скульптурами. На основі ескізів WaOne створив цифрові 3D-моделі, а виготовленням робіт займалась одна з японських студій.

Фото: facebook.com/waone.interesnikazki

Скульптури стоятимуть у бутику протягом року, у межах проєкту Hermès Art Windows.

Фото: facebook.com/waone.interesnikazki

WaOne Interesni Kazki раніше оформлювавав вітрини київського ЦУМу.

До 2015 року Володимир Манжос працював у дуеті Interesni Kazki разом з Олексієм Бордусовим (Aec). Разом вони створили знакові для Києва сюреалістичні мурали. Зараз обидва художники продовжують створювати мурали по всьому світу — Марокко, Іспанії, Фінляндії, США, Мексиці, Індії, Австралії тощо.

Мурал Interesni Kazki на Великій Житомирській 38. Фото: aecinteresnikazki.com

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button