Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Українська студія KNIFE! Films анонсувала та випустила трейлер документального фільму «ЕПІЗОДИ: Тінь Чорнобиля», який є частиною серіалу «ЕПІЗОДИ». Стрічка розповідає про створення культової української відеогри «S.T.A.L.K.E.R.: Тінь Чорнобиля», яка стала справжнім соціокультурним феноменом.

Автори серіалу – тандем режисера Артема Григоряна та продюсера Максима Сердюка. Фільм можна буде переглянути у мережі кінотеатрів «Планета Кіно» з 16 по 22 травня у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі, Харкові та Сумах.

Документальна стрічка розповідає історію молодих київських розробників на чолі з Сергієм Григоровичем, які у 2001 році вирішили зробити найскладнішу гру в світі з реалістичною графікою, відкритим світом і нетиповим сюжетом довкола Чорнобильської зони.

«Історія створення гри має дуже романтичний характер, оскільки вона про справжніх авантюристів та першопрохідців, які в нестримному бажані досягти своїх цілей готові роками йти через труднощі на шляху. Такі люди завжди надихають», – зазначає Артем Григорян.

Зокрема, на екрані своїми спогадами про роботу над S.T.A.L.K.E.R. та українську ігрову індустрію тих часів діляться безпосередні учасники розробки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button