Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 316 днів. За цей час ми опублікували 26448 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Сільпо Resto

Шеф мережі фудхолів «Сільпо Resto» Микола Ільїн зварив крихітний борщик об’ємом 7 мілілітрів, який увійшов до реєстру рекордів України.

Кухар приготував бульйон із 0,6 грама свинини, а також запік 0,3 грама моркви та 0,8 буряка у печі. Для приготування використав 4 грами води.

Страву подав у хлібних тарілках зі сметаною, салом, свіжим часником і цибулею.

У меню «Сільпо Resto» тепер пропонують «борщову церемонію»: шеф при вас приготує на мікроплиті найменший борщ в Україні. Страву можна замовити на фудхолі, зателефонувавши адміністратору та забронювавши час.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button