Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Сільпо Resto

Шеф мережі фудхолів «Сільпо Resto» Микола Ільїн зварив крихітний борщик об’ємом 7 мілілітрів, який увійшов до реєстру рекордів України.

Кухар приготував бульйон із 0,6 грама свинини, а також запік 0,3 грама моркви та 0,8 буряка у печі. Для приготування використав 4 грами води.

Страву подав у хлібних тарілках зі сметаною, салом, свіжим часником і цибулею.

У меню «Сільпо Resto» тепер пропонують «борщову церемонію»: шеф при вас приготує на мікроплиті найменший борщ в Україні. Страву можна замовити на фудхолі, зателефонувавши адміністратору та забронювавши час.

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button