Кухар зварив найменший в Україні борщ (фото)
На бульйон пішло 0,6 грама свинини та 4 грами води.
На бульйон пішло 0,6 грама свинини та 4 грами води.
Шеф мережі фудхолів «Сільпо Resto» Микола Ільїн зварив крихітний борщик об’ємом 7 мілілітрів, який увійшов до реєстру рекордів України.
Кухар приготував бульйон із 0,6 грама свинини, а також запік 0,3 грама моркви та 0,8 буряка у печі. Для приготування використав 4 грами води.
Страву подав у хлібних тарілках зі сметаною, салом, свіжим часником і цибулею.
У меню «Сільпо Resto» тепер пропонують «борщову церемонію»: шеф при вас приготує на мікроплиті найменший борщ в Україні. Страву можна замовити на фудхолі, зателефонувавши адміністратору та забронювавши час.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті