Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 119 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Сільпо Resto

Шеф мережі фудхолів «Сільпо Resto» Микола Ільїн зварив крихітний борщик об’ємом 7 мілілітрів, який увійшов до реєстру рекордів України.

Кухар приготував бульйон із 0,6 грама свинини, а також запік 0,3 грама моркви та 0,8 буряка у печі. Для приготування використав 4 грами води.

Страву подав у хлібних тарілках зі сметаною, салом, свіжим часником і цибулею.

У меню «Сільпо Resto» тепер пропонують «борщову церемонію»: шеф при вас приготує на мікроплиті найменший борщ в Україні. Страву можна замовити на фудхолі, зателефонувавши адміністратору та забронювавши час.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button