На Подолі відкрили стритфуд з італійською пастою на виніс
Використовують не сухі вироби, а свіжі фетучіні, які готують власноруч щодня.
Використовують не сухі вироби, а свіжі фетучіні, які готують власноруч щодня.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 121 днів. За цей час ми опублікували 24983 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
У «будинку-монстрі» на вулиці Нижній Вал 27/29, що біля метро «Контрактова площа», відкрився заклад Pasta Co 1992, де готують пасту на виніс у форматі стритфуду.
Використовують не сухі вироби, а свіжі фетучіні, які готують власноруч щодня. Змішують із вершками на великій голові пармезану. Пасту накладають у картонні коробки.
Стандартна порція коштує 135 гривень, велика — 165 гривень. До пасти можна обрати соус — альфредо, песто, болоньєзе тощо — та додати ще продукти, такі як курку, гриби, в’ялені помідори.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті