Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 345 днів. За цей час ми опублікували 23956 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: пресслужба КМДА

У новому парку на Оболонському острові встановлять три торговельні кіоски. Оголошення про відповідні аукціони опубліковано на Прозорро.Продажі.

У лавках-автопричепах пропонують продавати фастфуд, морозиво та напої.

Першу точку розташують біля пішохідного мосту, відомого серед киян як «міст-глист», другу — по центру острова, а третю — з північного кінця.

Комунальне підприємство «Міський магазин», яке оголосило тендери, очікувало отримувати за оренду від 216 тисяч гривень на рік. Учасники аукціону підвищили ставки до 550 тисяч, 851 тисяч та 900 тисяч.

Проєкт мосту розробила компанія Андрія Миргородського. Будівництво моста фінансували меценати, черед яких Париж і Тайвань. Водночас благоустрій Оболонського острова проводився за бюджетні кошти: 175 мільйонів гривень.

Екологи заявяли, що під час облаштування відпочинкової зони на острові знищили дерева, а також рідкісні рослини.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button