Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 347 днів. За цей час ми опублікували 23959 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Надійність та якість давно є основними аргументами на користь покупки виробів від бренду JBL. Основою асортименту є навушники, за допомогою яких ніхто не відпустить свою улюблену музику. Вона супроводжуватиме людину вдома, на вулиці, на роботі чи під час подорожей. Висока якість продукції доведена багатьма професійними музикантами.

Бренд з моменту свого заснування продовжує випускати акустичну техніку та навушники зокрема. Кожне нове покоління доповнюється передовими технологіями та різними новинками. Ознайомитись з пропозиціями можна за посиланням https://comfy.ua/nayshniki/brand__jbl/, де є кілька десятків навушників у різному виконанні. Система фільтрів дозволить зробити оптимальний вибір, ґрунтуючись на своїх запитах.

Виконання навушників

Як і всі інші пропозиції, навушники від JBL є у двох великих категоріях:

  • бездротові;
  • провідні.

Перші працюють за допомогою модуля Bluetooth, використовуються активними людьми, спортсменами та водіями. Відмінне рішення слухати музику, розмовляти та звільнити руки для інших занять. Дротові навушники створюють залежність для людини і деякі незручності, але якщо вони використовуються в роботі за комп’ютером або без активності, такий вибір можна зробити.

Навушники можуть мати різну конструкцію виконання. За цим критерієм пристрої потрібно розділити на наступні категорії:

  • вкладиші;
  • повнорозмірні;
  • накладні.

Вкладиші є компактними та зручними, найчастіше вибираються користувачами через невеликі розміри. Вкладиші можуть бути стандартними та вакуумними, коли навушник входить прямо у вушний канал, створюючи ідеальну ізоляцію.

Накладні моделі є класичними, накладаються на вухо і кріпляться на голові за допомогою узголів’я або через потилицю. Через наявність мембрани зберігається висока якість звуку. Повнорозмірні моделі використовуються справжніми фанатами музики та геймерами.

Характеристики та особливості навушників

Виконання у техніки JBL найрізноманітніше. Виробник пропонує класичні білі, чорні, червоні навушники, а також комбінацію цих відтінків та безліч інших варіантів. Управління у дротяних навушників на самому дроті, тому потрібно звикнути до такого виконання. У деяких моделей керування винесено на вкладиші.

Матеріал корпусу може бути різним. Виробник використовує міцний метал, що гарантує захист від пошкоджень та поломок. Пластик менш міцний, зате легкий. З’єднання пластику та металу також допускається. Особливо привабливі такі навушники завдяки своїй красі. Амбушюри виготовляються із міцного силікону, він не викликає алергічних реакцій чи сверблячки.

Технічні характеристики

Діапазон звучання класичний – від 20 до 20 000 Гц. Гарантуються високі ноти та відмінні баси. Обов’язково враховується параметр чутливості і у разі JBL вона не менше 90 дБ, а в деяких випадках навіть 100 дБ. Обов’язково враховується опір, який також впливає загалом якість звуку. Для смартфонів або плеєрів навушники повинні бути з опором від 16 до 32 Ом, а при підключенні до професійної техніки – від 100 Ом.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button