Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 348 днів. За цей час ми опублікували 23973 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/AmiDPerov

Четвертого липня Київрада проголосувала за передання ділянки на вулиці Рейтарській 9, повідомляє юрист Дмитро Перов.

Ділянку площею 0,11 гектара у дворі, де розташовано вольєр із круками, що стали одним із символів Києва, та кафе «Каштан», передали ТОВ «Центр регіонального розвитку» в оренду на 15 років «для будівництва об’єктів туристичної інфраструктури».

У пояснювальній записці вказано, що на цій ділянці розташовано чотири гаражі та дві нежитлові будівлі у приватній власності вказаної фірми. Право власності на ці шість об’єктів оформлювали у різні роки — з листопада 2021-го до кінця 2023-го.

Проєкт рішення зобов’язує фірму сплатити один мільйон гривень за кожен рік користування ділянкою — відколи гаражі та нежитлові будівлі опинилися у власності до моменту реєстрації права оренди на ділянку.

Нагадаємо, на тому ж засідання Київрада проголосувала за продовження оренди землі для компанії KAN Development у місцевості Китаїв у Голосіївському районі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button