Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 73 днів. За цей час ми опублікували 24541 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вранці восьмого червня російська армія здійснила масований ракетний удар по Україні, в Повітряних Силах ЗСУ повідомили про пуски «кинджалів».

У Києві пролунали вибухи: репортери Kyiv Independent нарахували їх десять. Уламки ракет упали у семи районах, на місця виїхали медики. Станом на 13:20 — 10 загиблих і 35 постраждалих.

Наслідки станом на 13:00:

  • у Шевченківському районі постраждала дитяча лікарня Охмадит, є руйнування. Є влучання в житловий будинок, де повністю зруйновано один із підʼїздів.
  • у Солом’янському районі є пошкодження офісної будівлі;
  • у Голосіївському уламки впали біля житлового будинку; пошкоджено гаражі, горять автомобілі; 
  • у Дніпровському палають уламки в житловій забудові;
  • у Дарницькому районі пошкоджено приватний будинок;
  • у Деснянському районі — займання будинку;
  • У Святошинському районі горять уламки біля житлової будівлі; також виникла пожежа у приміщені одного з підприємств.

У Києві пошкоджені три трансформаторні підстанції ДТЕК в Голосіївському та Шевченківському районах, деякі повністю зруйновані. Також пошкоджено електромережі.

Укрзалізниця повідомила про уламки на залізничних коліях, через що зупинився один із рейсів міської електрички. У телеграм-каналах є повідомлення про вибух біля станції «Київ Волинський» і про загиблу людину.

Також звуки вибухів пролунали на Дніпрлпетровщині. У Кривому Розі, попередньо, — 10 загиблих і понад 30 постраждалих, за даними ОВА. Є руйнування на підприємстві та пожежа.

У Дніпрі пошкоджень зазнали багатоповерхівка та підприємство, є поранені. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button