Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 83 днів. За цей час ми опублікували 24634 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Bill Mead / Unsplash

20 липня ПриватБанк запускає кредитну програму «Джерела Енергії» для українців, які планують встановити сонячні та вітрові електростанції.

Держава повністю компенсує відсоткову ставку, — тобто банківський кредит буде безвідсотковим.

Кредит дають на купівлю та встановлення сонячних чи вітрових гібридних систем енергопостачання потужністю до 10 кВт для власного житлового будинку або котеджу загальною площею не більше 250 квадратних метрів.

ПриватБанк кредитує «Джерела Енергії» без застави на строк від одного до п’яти років. Сума кредиту становить від 100 до 480 тисяч гривень, авансовий внесок — від 10% від вартості обладнання.

Оформити пільговий кредит можуть фізичні особи-клієнти ПриватБанку. На сайті банку треба знайти розділ «Кредити», програма «Джерела енергії», Далі треба подати заявку на кредитному калькуляторі, вказавши загальну суму витрат на придбання гібридної системи електропостачання. Попереднє рішення про отримання такого кредиту банк повідомить протягом двох хвилин.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button