На Шулявці відкрився ресторан «Стрічка». Там готують піцу з котлетами по-київськи
У піці «Київська Русь» вирішили поєднати продукти, які споживали у середньовіччі: сома і боби.
У піці «Київська Русь» вирішили поєднати продукти, які споживали у середньовіччі: сома і боби.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 316 днів. За цей час ми опублікували 26441 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
На Берестейському проспекті 53 у Києві відкрився ресторан «Стрічка» з власною інтерпретацією української кухні.
Інтер’єр проєктувала команда AIIX Studio. Використали керамічну плитку з відбитками польових трав. Такі ж відбитки — на посуді.
Меню базується на ф’южні італійської та української кухні. Тут випікають піцу з українськими акцентами. Піца «Київська» (295 гривень) містить котлетки по-київськи, буряк, домашній сир та лісові гриби.
У піці «Київська Русь» (315 гривень) вирішили поєднати продукти, які споживали у середньовіччі: сома і боби.
В основному меню можна знайти такі страви:
У «Стрічці» також випікають власний хліб.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті