На Шулявці відкрився ресторан «Стрічка». Там готують піцу з котлетами по-київськи
У піці «Київська Русь» вирішили поєднати продукти, які споживали у середньовіччі: сома і боби.
У піці «Київська Русь» вирішили поєднати продукти, які споживали у середньовіччі: сома і боби.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 119 днів. За цей час ми опублікували 24966 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
На Берестейському проспекті 53 у Києві відкрився ресторан «Стрічка» з власною інтерпретацією української кухні.
Інтер’єр проєктувала студія aiix.studio. Використали керамічну плитку з відбитками польових трав. Такі ж відбитки — на посуді.
Меню складається з ф’южна італійської та української кухні. Так, тут випікають піцу з українськими акцентами. Піца «Київська» (295 гривень) містить котлетки по-київськи, буряк, домашній сир та лісові гриби.
У піці «Київська Русь» (315 гривень) вирішили поєднати продукти, які споживали у середньовіччі: сома і боби.
В основному меню можна знайти такі страви:
У «Стрічці» також випікають власний хліб.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті