На Шулявці відкрився ресторан «Стрічка». Там готують піцу з котлетами по-київськи
У піці «Київська Русь» вирішили поєднати продукти, які споживали у середньовіччі: сома і боби.
У піці «Київська Русь» вирішили поєднати продукти, які споживали у середньовіччі: сома і боби.
На Берестейському проспекті 53 у Києві відкрився ресторан «Стрічка» з власною інтерпретацією української кухні.
Інтер’єр проєктувала команда AIIX Studio. Використали керамічну плитку з відбитками польових трав. Такі ж відбитки — на посуді.
Меню базується на ф’южні італійської та української кухні. Тут випікають піцу з українськими акцентами. Піца «Київська» (295 гривень) містить котлетки по-київськи, буряк, домашній сир та лісові гриби.
У піці «Київська Русь» (315 гривень) вирішили поєднати продукти, які споживали у середньовіччі: сома і боби.
В основному меню можна знайти такі страви:
У «Стрічці» також випікають власний хліб.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті