Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 60 днів. За цей час ми опублікували 24510 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Джерело фото: golos.com.ua

Німецький уряд планує внести зміни у законодавство, що дозволить українцям завершити навчання й отримати медичну освіту в Німеччині, як пише Deutsche Welle. Наразі готується відповідна поправка до ліцензійних умов для лікарів. Проте зміни не стосуватимуться медичних працівників, які вже здобули освіту.

За даними німецьких ЗМІ, не менше 1 674 українських лікарів, які виїхали з України через повномасштабну війну, подали заявки на отримання ліцензії на практику в Німеччині. Однак з лютого 2022 року було прийнято лише 187 заявок. Водночас на розгляді перебувають 1402 заявки.

Така ситуація не є винятковою саме для українців. Адже зазвичай процес отримання ліцензії на лікарську діяльність представниками країн, які не входять до ЄС, у Німеччині займає від 15 місяців до трьох років.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button