На Подолі відкрили кримськотатарський ресторан «Мусафір»
Це четвертий заклад мережі, що належить сім'ї Сеітвелієвих.
Це четвертий заклад мережі, що належить сім'ї Сеітвелієвих.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 119 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
На вулиці Костянтинівській 1 на київському Подолі, навпроти фонтану «Самсон», відкрили ресторан «Мусафір».
Це четвертий заклад мережі Musafir, що належить сім’ї Сеітвелієвих. Родина перевезла свій бізнес із кримського Бахчисараю у 2015 році.
Меню ресторанів «Мусафір» складається з традиційної кримськотатарської кухні: янтики та чебуреки, супи шорба, лагман і язма (холодний суп на домашньому кефірі), сарма (голубці у виноградному листі), долма (фарширований перець), плов, імам баїлди (фарширований баклажан), манти, самса, люля кебаб, шашлик, хумус, баклава, айран, шербет тощо.
Перший ресторан відкрили на вулиці Саксаганського. Також заклади є на вулиці Богдана Хмельницького та Рогнідинській.
Ресторани «Мусафір» швидко набули популярності й зазвичай столик треба замовляти заздалегідь.
«Мусафір» на Подолі працює з 10:00 до 22:00.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті