Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/musafir.kyiv

На вулиці Костянтинівській 1 на київському Подолі, навпроти фонтану «Самсон», відкрили ресторан «Мусафір».

Це четвертий заклад мережі Musafir, що належить сім’ї Сеітвелієвих. Родина перевезла свій бізнес із кримського Бахчисараю у 2015 році.

Меню ресторанів «Мусафір» складається з традиційної кримськотатарської кухні: янтики та чебуреки, супи шорба, лагман і язма (холодний суп на домашньому кефірі), сарма (голубці у виноградному листі), долма (фарширований перець), плов, імам баїлди (фарширований баклажан), манти, самса, люля кебаб, шашлик, хумус, баклава, айран, шербет тощо.

Перший ресторан відкрили на вулиці Саксаганського. Також заклади є на вулиці Богдана Хмельницького та Рогнідинській.

Ресторани «Мусафір» швидко набули популярності й зазвичай столик треба замовляти заздалегідь.

«Мусафір» на Подолі працює з 10:00 до 22:00.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button