Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 57 днів. За цей час ми опублікували 24495 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Ishtiaque Hossain / Unsplash

В Україні запроваджені екстрені відключення електроенергії, повідомив ДТЕК після початку масованого обстрілу міст.

На Укрзалізниці повідомляють про знеструмлення у різних регіонах. Виведено резервні тепловози. Усі поїзди далекого сполучення продовжать рух. Приміські електрички затримуються. City Express у Києві та Дніпрі наразі — за графіком. 

Приміський рух електропоїздами наразі теж має затримки, енергетики вже працюють на місцях. City Express у Києві та Дніпрі – за графіком. 

Вибухи пролунали у Києві, Житомирі, Вінниці, Одесі, Кропивницькому, Львові, Хмельницькому, Кривому Розі, Запоріжжі, Дніпрі, Харкові.

У Києві через знеструмлення відсутнє водопостачання у Шевченківському, Святошинському, Солом’янському та Голосіївському районах, повідомляє Київводоканал.

Поїзди червоної лінії метро курсують від станції «Академмістечко» до станції «Театральна». «Арсенальна» та «Хрещатик» працюють лише в режимі укриття.

Станція «Видубичі» також працює в режимі укриття через суттєве збільшення людей. Рух на зеленій лінії здійснюється від станції «Сирець» до «Звіринецької» та від «Осокорків» до «Червоного хутора».

Наразі відомо про загиблого чоловіка у Луцьку, де пошкоджено багатоквартирний будинок, а також обʼєкт інфраструктури.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button