Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 57 днів. За цей час ми опублікували 24495 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Pelin Kahraman / Unsplash

26 серпня, коли росіяни запустили на Київ та інші міста України 127 ракет та 109 дронів, і раптово стало зникати світло, дуже багато киян застрягли у ліфтах.

У КАРС повідомили, що викликів було так багато, що аварійні служби не встигали всім вчасно надати допомогу.

Киянин Олександр, що живе у Солом’янському районі біля Індустріального мосту, просидів у ліфті вісім годин.

Він розповів «Хмарочосу», що мав із собою півторалітрову пляшку води, без якої не виходить із дому. Однак її вистачило «з натяжкою». До вбиральні встиг сходити перед виходом із квартири. У ліфті було душно, та вентиляція більш-менш працювала. Аварійна бригада визволила його за годину до ввімкнення світла.

У КАРС розповіли, що в Оболонському районі 74-річна жінка прочекала на допомогу в кабіні ліфта понад дві години без води і свіжого повітря. Весь цей час її морально підтримували сусіди. Оскільки аварійники не встигали, прибули рятувальники та витягли жінку, «вкрай налякану».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button