Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 51 днів. За цей час ми опублікували 24450 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: IKEA

ІКЕА планує запустити онлайн-платформу IKEA Preowned, за допомогою якої можна буде продавати та купувати вживані меблі й інші товари бренду, як повідомляє Financial Times. Спочатку оголошення розміщуватимуться безкоштовно, проте надалі послуга може стати платною.

Покупці зможуть забрати придбаний товар безпосередньо у продавця, як пише Dezeen. Отримувати оплату за продаж речей буде можливо не лише у вигляді грошей, а також за допомогою спеціального ваучера зі знижкою 15% на купівлю товарів у магазинах IKEA.

Спочатку платформа запрацює в тестовому режимі у Мадриді та Осло до кінця року. Якщо проєкт стане успішним – ініціативу запустять на глобальному рівні. Метою компанії є створення власної альтернативи для таких онлайн-платформ з продажу речей як eBay, Gumtree і Facebook Marketplace, де продукція IKEA становить значну частину асортименту.

Це рішення також стане частиною ширшої стратегії IKEA щодо зменшення кількості відходів і впровадження моделі циркулярного бізнесу. Цієї мети мережа прагне досягти до 2030 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button