Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 53 днів. За цей час ми опублікували 24452 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ілюстративне фото: кияни в метро під час тривоги наприкінці серпня. Фото: Київський метополітен

Повітряна тривога в Києві тривала безперервно понад дев’ять годин. Російські дрони почали залітати в область ще з вечора четвертого вересня й заходили поодинці, а не групами. Всі безпілотники збили, руйнувань немає, за даними КМВА.

Черга на маршрутку біля метро «Лісова»

Атака, втім, призвела до довгих черг на маршрутки та натовпів у метрополітені вранці. Через тривалу тривогу інтервали між поїздами метро збільшилися до 10 хвилин. Для відновлення нормальних графіків потрібно одну-півтори години, зазначають у КМДА. Також нагадують, що інтервали залежать від наявної кількості машиністів.

Станція метро «Позняки»

На перонах скупчилися пасажири, стоять навіть на сходах. Поїзди приїжджають вже переповненими, зайти у них майже неможливо.

Станція метро «Харківська»


На дорогах утворилися сильні затори, зупинки переповнені людьми, які чекають на транспорт, дехто намагається зупиняти автомобілі. Особливо складно мешканцям лівого берега Києва.

Біля метро «Чернігівська»

У Повітряних Силах повідомили, що цієї ночі над Україною збили 60 безпілотників із 78. Ще 15 дронів локаційно втрачені, ймовірно впали під дією РЕБ. 

Метро «Осокорки»
«Позняки»

У Київській області тривога тривала ще довше — 11 годин. Через падіння уламків пошкоджено шість приватних будинків, побито вікна в одному з багатоквартирних будинків. 

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button