До гастрономічного путівника Michelin вперше включили ресторан української кухні
У меню Anelya є борщ із качкою, вареники з вишнею, рикотою та білим шоколадом та фарширований перець, який називають голубцями.
У меню Anelya є борщ із качкою, вареники з вишнею, рикотою та білим шоколадом та фарширований перець, який називають голубцями.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 302 днів. За цей час ми опублікували 26346 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
До гастрономічного путівника Michelin вперше включили ресторан української кухні, повідомляє Міністерство закордонних справ.
Ресторан Anelya розташовано в Чикаго. 2023 року власник і шефкухар Джонні Кларк відвідав Харків, де народилася його бабуся. Ця подорож надихнула його створити ресторан, який би просував українську традиційну та сучасну кухню в США.
У меню Anelya є борщ із качкою; вареники з вишнею, рикотою та білим шоколадом; полтавські галушки з куркою і грибами; фарширований перець, який називають голубцями; банош; гречана каша; деруни; кров’янка.
На десерт пропонують київський торт, наполеон з кремом з чорного чаю та солодку ряжанку. З напоїв готують авторський коктейль із джином та буряковим квасом.
Путівник видає компанія з виробництва шин Michelin з 1900 року.
У гіді «Мішлен» присутній празький ресторан середземноморської кухні La Veranda, заснований рестораторами з Одеси Юрієм Колесником і Савелієм Лібкіним.
У 2018 році автори «Мішлен» написали про київського шефа Ярослава Артюха та згадали його київський ресторан «Канапа».
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті