Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 56 днів. За цей час ми опублікували 24485 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дев’ятого вересня з нагоди другої річниці програми Міністерка економіки України Юлія Свириденко анонсувала ряд важливих змін та розширень, зокрема щодо програми для ветеранів та другого з подружжя. Головне оновлення полягає в можливості отримати грант чоловікам та жінкам загиблих воїнів.

Також уряд оновив перелік та сфери отримання грантів, додавши виробників вин та підприємців, які працюють на території активних бойових дій. Ще одна новація полягає в можливості за грантові кошти орендувати водойми та купувати аквакультуру для рибного господарства.

За три роки свого існування, в програмі взяли участь 3300 осіб, з яких визначили 1000 переможцями та виділили 480 млн грн на початок чи розвиток власної справи. Нові бізнеси створили 2000 робочих місць та зробили значний внесок у розвиток економіки, сплативши 17 млн грн податків.

Цей проєкт здійснений за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансують уряди Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button