Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 308 днів. За цей час ми опублікували 26384 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Страва з меню одеського «Татар Бунара»

Український ресторатор Алекс Купер анонсував відкриття ресторану бессарабської кухні «Татар Бунар» у Лондоні.

Можливо, візуалізації закладу в Лондоні. Фото: instagram.com/alexcooperua

Наразі відомо лише те, що ресторан буде розташовано за адресою 152 Curtain road.

Зображення з Google Maps

«Татар Бунар» — присвята малій батьківщині Алекса Купера, який народився в селі Лиман Татарбунарського району. 

Наприкінці травня в Одесі відкрився перший «Татар Бунар» («Татарський колодязь»). Його облаштували в історичній будівлі на вулиці Леонтовича. Раніше у приміщенні був ресторан «Олександрівський», під час ремонту змили позолоту та вензелі й натомість додали натуральних матеріалів.

Фото: edagoroda.com/

В одеському закладі випікають власний хліб у дров’яній печі. У меню є типові для Бессарабії страви, такі як плацинда (плачинта), мамалига, сарма у виноградному листі, бринза, таратор, шашлик, а також тюлька, бички та мідії.


Алекс Купер — засновник та власник понад 20 проєктів у Києві, Львові, Харкові й Одесі, серед яких — Kyiv Food Market, Odesa Food Market, Avi Kiosk, Молодість, Shalom і Селям.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button