Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 125 днів. За цей час ми опублікували 25015 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Страва з меню одеського «Татар Бунара»

Український ресторатор Алекс Купер анонсував відкриття ресторану бессарабської кухні «Татар Бунар» у Лондоні.

Можливо, візуалізації закладу в Лондоні. Фото: instagram.com/alexcooperua

Наразі відомо лише те, що ресторан буде розташовано за адресою 152 Curtain road.

Зображення з Google Maps

«Татар Бунар» — присвята малій батьківщині Алекса Купера, який народився в селі Лиман Татарбунарського району. 

Наприкінці травня в Одесі відкрився перший «Татар Бунар» («Татарський колодязь»). Його облаштували в історичній будівлі на вулиці Леонтовича. Раніше у приміщенні був ресторан «Олександрівський», під час ремонту змили позолоту та вензелі й натомість додали натуральних матеріалів.

Фото: edagoroda.com/

В одеському закладі випікають власний хліб у дров’яній печі. У меню є типові для Бессарабії страви, такі як плацинда (плачинта), мамалига, сарма у виноградному листі, бринза, таратор, шашлик, а також тюлька, бички та мідії.


Алекс Купер — засновник та власник понад 20 проєктів у Києві, Львові, Харкові й Одесі, серед яких — Kyiv Food Market, Odesa Food Market, Avi Kiosk, Молодість, Shalom і Селям.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button