Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 57 днів. За цей час ми опублікували 24494 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Портал education.ua опублікував рейтинг закладів середньої освіти Києва який сформовано на основі результатів Національного мультипредметного тесту, який є обов’язковим для вступу на бакалаврські програми у вищих навчальних закладах. Дані надані Українським центром оцінювання якості освіти.

До рейтингу увійшли школи, де щонайменше п’ять учнів склали тестування. Позиція школи у рейтингу залежить від середнього балу випускників та кількості складених тестів.

Цього року школярі здавали чотири предмети: українська мова, математика, історія України та один предмет на вибір.

Після впровадження НМТ у 2022 році, тестування стало єдиним інструментом для оцінки випускників у непростих умовах воєнного часу. Цей формат тестування допомагає зберегти вступний процес до вищих навчальних закладів, забезпечуючи мінімальний контакт між учасниками та безпеку під час проведення іспитів.

В рейтингу зараз є 705 київських шкіл. На перших місцях знаходяться наступні:

Загальноосвітній навчальний заклад «Globe International Lyceum»

м. Київ, вул.Миколи Закревського, 42

Ліцензована загальноосвітня школа, яка навчає дітей з 1 по 11 клас. Є учасником проєкту Cambridge English Schools, має статус Центру підготовки до міжнародних іспитів з англійської мови та інтегрує в навчання міжнародну програму і державні стандарти освіти України.

Технічний ліцей НТУУ «КПІ»

вул. Уманська, 33

Ліцей засновано в 1993 році. Зараз тут навчається більше ніж 700 дітей за напрямками фізико-математичний, економічний та інформаційних технологій.

Центр освіти «Оптіма»

Ліцензована дистанційна школа, яка надає можливість учням 1-11 класів здобути якісну дистанційну освіту

Русанівський ліцей Дніпровського району м. Києва

бульвар Ігоря Шамо, 17А

Заснований у 1992 році як фізико-математичний ліцей. У 2007 році у співпраці з Київським національним університетом ім. Т.Г.Шевченка на території ліцею була відкрита локальна академія мережевих технологій CISCO.

Політехнічний ліцей Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут” м. Києва

просп. Берестейський, 37

Політехнічний ліцей НТУУ “КПІ” м. Києва був заснований у 1991 при факультеті довузівської підготовки. Навчання з 5 класу

Також нагадуємо, що архітектурне бюро UVT GROUP презентувало проєкт відбудови школи мистецтв у Бородянці на Київщині.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button