Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 60 днів. За цей час ми опублікували 24510 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ілюстративне фото: Transly Translation Agency / Unsplash

Стадо зі ста безпритульних свиней тероризує мешканців села Копилів Київської області, повідомляє телеканал «Ми — Україна».

Один адвокат побудував маєток серед поля, тримав там худобу, а потім усе кинув. Наймані працівники пішли, випустивши тварин. Тепер голодні свині шукають харч на місцевих городах. Серед них є різні породи: волохаті, в’єтнамнські, руді та білі.

З відео, знятих на телефон селянами

Свині оселилися у верболозі за селом та купаються у копанці для коней. Жителі кажуть, що активні набіги свиней почалися з липня. Лариса показує, що зробили з врожаєм: повиїдали буряки, помідори, огірки та качани кукурудзи.

«І все, капуста осталася їм доїсти. Далі вже мабуть у хату полізуть», — каже інша місцева жителька Тетяна Чех.

Читайте також: Директор Одеського зоопарку щороку знімає моторошні відео, перевдягаючись у тварин

Ловити або вбивати свиней, які є чужим майном, забороняє закон.

Люди зверталися до сільради, поліції та власника свиней. Останній спершу обіцяв компенсувати збитки, а потім почав погрожувати. У старостинському окрузі кажуть, що власник не іде на контакт, на дзвінки не відповідає. Жителі мають намір подавати до суду.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button