Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 61 днів. За цей час ми опублікували 24519 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Прокуратура Києва повідомила про підозру директору підрядної організації за фактом заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах шляхом внесення неправдивих відомостей до офіційних документів під час ремонту гуртожитку КП «Київпастранс».

Згідно з результатами експертизи, вартість робіт була завищена на понад 620 тис. грн.

Фото: поліція Києва

У 2021-2022 роках, на підставі укладених договорів між посадовцями комунального підприємства та підрядною організацією, був проведений капітальний ремонт одного з гуртожитків автобусної станції у Святошинському районі.

Після завершення робіт директор будівельної компанії склав та підписав акти, в які вніс неправдиві дані. Спочатку він завищив вартість та обсяги робіт із заміни електропроводки, вікон та дверей, за що безпідставно отримав понад 600 тисяч гривень з міського бюджету.

Пізніше він завищив обсяг робіт по заміні трубопроводів систем опалення, водопостачання та каналізації, отримавши майже 1,2 мільйона гривень.

Наразі підряднику загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна, слідство триває.

Також нагадуємо, що Київпастранс оголосив тендер на закупівлю тролейбусів за кошти Європейського інвестиційного банку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button