Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 62 днів. За цей час ми опублікували 24535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Braňo / Unsplash

Компанія NovaPay, що разом із «Новою поштою» входить до групи NOVA, запустила функцію «Кейс» у мобільному застосунку.

«Кейс» призначено для різних видів зборів, зокрема накопичення на великі покупки чи просто заощаджень. Кейси можуть бути з цільовою сумою, без цільової суми та з сумою для кожного (наприклад, кящо потрібно зібрати на подарунок колезі).

Функція дозволяє встановити конкретну грошову ціль. Кошти можна накопичувати у будь-який спосіб: поповнювати з карток різних банків чи налаштувати автосписання з зарплати чи інших надходжень. QR-посиланням на можна «кейс» ділитись у соцмережах або месенджерах.


За один раз на кейс можна закинути максимум 100 тисяч гривень за карткою NovaPay і 29,9 тисячі за іншими картками.

Зняти гроші з «кейсу» можна будь-коли, частково чи повністю. Одночасно можна створити до 20 активних кейсів.

У квітні 2023 року NovaPay отримала розширену ліцензію НБУ, ставши першою українською небанківською установою, що має право відкривати рахунки та випускати платіжні картки.

Наразі найпопулярнішим серед волонтерів інструментом для збору донатів є сервіс «Банка», яку запустив 2020 року monobank. На початку 2024 року ПриватБанк запустив аналогічний сервіс «Конверт».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button