Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 64 днів. За цей час ми опублікували 24546 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Українські вина SHABO та Big Wines здобули шість нагород на міжнародному конкурсі Berliner Wine Trophy 2024, який вважається одним із найвідоміших у світі. Про це йдеться на офіційному сайті премії. Конкурс проходив у Берліні й у журі були відомі винні критики, сомельє, винороби та експерти рівня Masters of Wine.

Серед нагороджених вин з України:

  • SHABO Limited Edition Muscat Ottonel 2021 (біле напівсолодке) — золото. Дане вино нагороджене ще відзнакою MUNDUS VINI Spring Tasting 2024. Це лімітована колекція вин створена за особливою технологією зупинки бродіння холодом
  • SHABO Reserve Chardonnay 2022 (біле сухе) — золото. Це вино витримуються в дубових баріках не менше 6 місяців. Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція)
  • SHABO Grande Reserve Cabernet 2020 (червоне сухе) — золото. Лімітована колекція витриманих тихих вин. Витримка: в дубових баріках – 9-12 місяців та додаткова витримка в пляшках.
  • SHABO Limited Edition Rkatsiteli – Chardonnay by Kakhetian technology 2021 (біле сухе) — золото;. Лімітована колекція тихих вин orange-wine створена за грузинською технологією виготовлення вина – кахетинською, коли бродіння і витримка проходять на м’яззі у глиняних амфорах «квеврі»
  • SHABO Ice Wine (червоне солодке) — срібло. Ексклюзивна колекція натуральних солодких вин спеціального типу, іменованих «крижане вино».

Також нагороду отримали вина марки Big Wines Big Art (біле сухе) — золото. Це вина груп компаній Vinos de La Luz.

фото : ain.ua

Berliner Wine Trophy — це один з найбільших та найпрестижніших міжнародних винних конкурсів, який щорічно проводиться в Берліні. Фестиваль існує понад 20 років і проходить під егідою Міжнародної організації винограду та вина (OIV) та Міжнародного союзу енологів (UIOE).

До журі входять винні критики, сомельє, винороби та Masters of Wine. В рамках конкурсу оцінюються тисячі вин з усього світу, і лише найкращі з них отримують золоті та срібні медалі.

Завод SHABO — один із найбільших і найсучасніших виноробних підприємств України, розташований в однойменному селі Шабо, Одеської області. Завод спеціалізується на виробництві високоякісних вин, коньяків та бренді. Компанія володіє власними виноградниками, де вирощують різні сорти винограду, серед яких є як міжнародні, так і автохтонні сорти.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button