Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 68 днів. За цей час ми опублікували 24504 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Епіцентр

28 вересня у Чабанах, що під Києвом, відкрився перший «Епіцентр» у форматі торгово-розважального центру. Крім секцій мережі, тут також є орендні площі.

Його збудували за адресою Одеське шосе, 8, на місці, де колись розташовувався гіпермаркет «Нова Лінія». Стару будівлю розширили у 2,5 раза, й загальна площа нового центру становить 96 тисяч квадратних метрів, повідомляє RAU. Наразі відкрито першу чергу, будівельні роботи ще триватимуть.

Перед будівлею облаштували літній майданчик для відвідувачів фудмаркету, а також штучний ставок і маленький водоспад. Тут планують проводити події.

На першому поверсі розміщено фудмаркет, садовий центр та відділи товарів для будівництва і ремонту. Також розміщено магазин Intersport, аптеку, відділення банку, відділ побутових товарів, магазин косметики, зоомагазин тощо.

На другому поверсі розташовано дитячі товари, товари для дому «Деко», центр меблів, відділи з освітленням, побутовою технікою.

Згодом на другому поверсі планують відкрити сімейний парк розваг, орієнтований на дітей віком до 12 років.

Поруч облаштують фудкорт і галерею, зокрема з магазинами одягу. Наразі відомо, що орендувати там площу планує польський бренд Sinsay.

«Новий ТРЦ вирізняється… великими атріумами, що забезпечують проникнення денного світла всередину будівлі, а також оглядовість вітрин магазинів другого поверху», — зауважує представниця Епіцентр Вікторія Зеленська.


Підземний паркінг налічує 847 машиномісць і одночасно слугує укриттям під час повітряних тривог.

ТРЦ має дизельгенераторну установку та сонячні панелі на даху.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button