Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 70 днів. За цей час ми опублікували 24532 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
фото : cfts.org.ua

У Вінниці почали курсувати шість нових автобусів MAN A20 Lion’s City за маршрутом №19. Транспорт доступний для маломобільних груп населення та екологічно чистий.

Автобуси працюють на природному газі, що зменшує шкідливі викиди та робить їх більш безшумними та зручними як для пасажирів, так і для водіїв. Також вони мають низьку підлогу, пандуси та спеціальні місця для людей з інвалідністю, оснащені інформаційною системою та валідаторами.

фото : Вінницька міська рада

Зараз майже 30% транспорту у Вінниці працює на природному газі та електриці. Це відповідає курсу міста на енергетичну сталість та екологічність, визначеному Стратегією «Вінниця 3.0».

Енергетична стійкість – пріоритет міста. На це в бюджеті 2024 року передбачили 1 мільярд 204 мільйони гривень, а це – 40 % коштів, які не входять до захищених статтей.

фото : Вінницька міська рада

Нагадуємо, що Львів отримав відзнаку за покращення доступності транспорту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button