Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 74 днів. За цей час ми опублікували 24549 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сьогодні зранку Київ зазнав комбінованої атаки ворога.

Ще з вчора почалась атака за допомогою ударних безпілотників типу «Шахед», які заходили на місто хвилями з різних напрямків. А з ранку ворог використав ракету типу «Кинджал».

Обійшлось без жертв, проте уламки ракети впали у деяких районах Києва. Зокрема, в Солом’янському районі уламки виявлені в кількох локаціях на відкритих територіях. У Шевченківському районі вони впали неподалік пішохідного переходу. В Голосіївському районі уламки влучили в тротуар в одному місці, а в іншому — пробили дах службового мікроавтобуса.

Усі відповідні служби вже направлені до місць подій.

фото : главком

Варто підкреслити, що це вже четверта повітряна атака на столицю з початку жовтня, а у вересні подібна ситуація повторювалась майже кожну ніч.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button