Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 119 днів. За цей час ми опублікували 24964 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/podileastindiacompany

27 жовтня на київському Подолі закриється бар-ресторан індійської кухні Podil East India Company.

«Так, назавжди. Ну, або ж на певний час. Ніколи не знаєш, — повідомив заклад у соцмрежах. — У грудні нам мало виповнитися вісім років».

Фото: facebook.com/podileastindiacompany

До закриття Podil East India Company працюватиме у звичайному режимі.


Podil East India Company відкрився у 2017 році на вулиці Межигірській, у приміщенні, де до того був заклад «Можжевельник». Засновники — Ніна Антощенко і Адам Ховелл.

В інтер’єрі намагалися відтворити дух країн Південно-Східної Азії, де діяла Ост-Індійська кампанія, низка приватних корпорацій європейських імперій, що встановлювали монополію на торгівлю в колоніях. Через звернення до колоніалізму заклад критикували.

Атмосфера Мумбая, якою надихалися засновники. Фото: facebook.com/podileastindiacompany

У Podil East India Company готували страви індійської кухні, такі як батер чікен, панір, різноманітні карі, самоси. Бар спеціалізувався на алкогольних коктейлях зі східними акцентами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button