На Подолі закривається бар-ресторан Podil East India Company
У Podil East India Company готували страви індійської кухні.
У Podil East India Company готували страви індійської кухні.
27 жовтня на київському Подолі закриється бар-ресторан індійської кухні Podil East India Company.
«Так, назавжди. Ну, або ж на певний час. Ніколи не знаєш, — повідомив заклад у соцмрежах. — У грудні нам мало виповнитися вісім років».
До закриття Podil East India Company працюватиме у звичайному режимі.
Podil East India Company відкрився у 2017 році на вулиці Межигірській, у приміщенні, де до того був заклад «Можжевельник». Засновники — Ніна Антощенко і Адам Ховелл.
В інтер’єрі намагалися відтворити дух країн Південно-Східної Азії, де діяла Ост-Індійська кампанія, низка приватних корпорацій європейських імперій, що встановлювали монополію на торгівлю в колоніях. Через звернення до колоніалізму заклад критикували.
У Podil East India Company готували страви індійської кухні, такі як батер чікен, панір, різноманітні карі, самоси. Бар спеціалізувався на алкогольних коктейлях зі східними акцентами.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті