На Подолі закривається бар-ресторан Podil East India Company
У Podil East India Company готували страви індійської кухні.
У Podil East India Company готували страви індійської кухні.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 119 днів. За цей час ми опублікували 24968 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
27 жовтня на київському Подолі закриється бар-ресторан індійської кухні Podil East India Company.
«Так, назавжди. Ну, або ж на певний час. Ніколи не знаєш, — повідомив заклад у соцмрежах. — У грудні нам мало виповнитися вісім років».
До закриття Podil East India Company працюватиме у звичайному режимі.
Podil East India Company відкрився у 2017 році на вулиці Межигірській, у приміщенні, де до того був заклад «Можжевельник». Засновники — Ніна Антощенко і Адам Ховелл.
В інтер’єрі намагалися відтворити дух країн Південно-Східної Азії, де діяла Ост-Індійська кампанія, низка приватних корпорацій європейських імперій, що встановлювали монополію на торгівлю в колоніях. Через звернення до колоніалізму заклад критикували.
У Podil East India Company готували страви індійської кухні, такі як батер чікен, панір, різноманітні карі, самоси. Бар спеціалізувався на алкогольних коктейлях зі східними акцентами.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті