Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 84 днів. За цей час ми опублікували 24653 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
фото : Антон Шкоднік

На щорічній виставці присвяченій комунальним сервісам, благоустрою та міському транспорту, ТОВ «Політехносервіс» представив модель тролейбуса, оснащену водневими установками.

Компанія виробляє транспорт для міст України. Нагадаємо, що місяць тому їхня партія електро тролейбусів вийшла на маршрути в Миколаєві. Зараз компанія пропонує модернізувати модель PTS 12 за допомогою водневих установок.

Така ініціатива демонструє прагнення українських виробників впроваджувати передові технології, не дивлячись на те, що водневий транспорт не є дуже поширеним у світі.

Гарним прикладом використання такого транспорту є водневі автобуси Лондона. Так десь чотири роки тому там було запущено 34 водневих автобуси H2.City Gold, які виробляються португальською компанією CaetanoBus та мають запас ходу до 400 км.

фото : CaetanoBus

Ще одним прикладом, де користуються цим транспортом, є Токіо, де працюють водневі автобуси Toyota Sora, запущені до Олімпійських ігор 2020. Ці автобуси оснащені інноваційними системами безпеки, зокрема утриманням безпечної дистанції та синхронним рухом у колоні з іншими автобусами.

Пасажири можуть зупинити транспорт за допомогою кнопки у разі, якщо водію стане зле. Автобуси можна програмувати на рух за певним маршрутом із зупинками.

фото : wikipedia

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button