Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 92 днів. За цей час ми опублікували 24726 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
фото: book.ua

Мережа книгарень book.ua оголосила про запуск продажів франшизи по всій Україні. Мережа заснована у 2023 році та має дві книгарні в Києві — біля станції метро «Золоті Ворота» та в ЖК «Файна Таун», а також планує відкриття ще однієї книгарні на ВДНГ.

Франшаза пропонує прибуток від 160 тисяч гривень для франчайзі, окупність інвестицій від 18 місяців і вкладення від 2,7 до 4 мільйонів гривень. Паушальний внесок становить 287 тисяч гривень, термін відкриття — 3-4 місяці, а роялті — 3% від продажів. Очікується, що вихід на самоокупність відбудеться вже на 1-2 місяць роботи.

фото: book.ua

Мережа book.ua обіцяє франчайзі адаптоване програмне забезпечення, команду підтримки та навчання, централізовану логістику та постачання книжок, вигідні умови отримання товарів і маркетингову підтримку.

Варто додати, що гендиректорка видавництва Vivat Юлія Орлова вважає, що в Україні зараз «книжковий бум». Вона впевнена, що кількість книгарень продовжить зростати. За її прогнозами, до кінця 2024 року в Україні буде приблизно 550 книгарень, а до кінця 2025 року цей показник може зрости ще на 200-300 магазинів порівняно з нинішньою кількістю. Також нагадуємо, що у Києві відкрилася триповерхова книгарня з терасами й вином.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button