Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 92 днів. За цей час ми опублікували 24726 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Андрущівка фото: Picasa 

У жовтні Андрушівська міська рада повідомила, що зараз у громаді постійно проживає понад 600 переселенців і для розв’язання цієї проблеми до весни 2025 року планується побудувати 10 каркасних двоквартирних будинків площею 1000 кв. м. Кошти надав норвезький благодійник Роаром Паулсрудом.

Роботи по проєкту має виконати компанія «Урарту» на замовлення КП «Комсервіс». Вартість контакту становить 25 мільйонів гривень. Проте, деякі матеріали оцінені у 1,5-3 рази дорожче за ринкову вартість, що може призвести до зайвих витрат на суму до 930 000 гривень, – йдеться у матеріалах видання «Наші Гроші»

матеріали: nashigroshi.org

При тому середня зарплата для робітників у кошторисі вказана 16 564 грн, що нижче середнього по галузі, яка зараз становить 21 000 грн.

Нагадаємо, що у Сумах будують модульне містечко з власною інфраструктурою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button